• Home
  • Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Uw computers en netwerken dienen betrouwbaar te blijven functioneren. Voor de continuïteit van uw bedrijf biedt Van Schalkwijk u de mogelijkheid tot het aangaan van een service en onderhoudsovereenkomst. Onderhoud is van essentieel belang voor de levensduur van uw apparatuur. Een laagje stof in uw computer kan leiden tot prestatievermindering of kortsluiting.

Computer APK

Net zoals uw auto heeft uw computer ook onderhoud nodig. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat uw computer snel en betrouwbaar blijft functioneren. Van Schalkwijk zal ook vroegtijdig problemen van uw hardware kunnen opsporen en u behoeden voor eventueel data verlies en schade aan uw computer.

Maak vandaag nog een afspraak, onderhoud is behoud!

Service

Onze specialisten komen bij u op locatie. De servicewagens zijn voorzien van de nieuwste apparatuur voor service onderhoud. Onze technici kunnen eens per jaar (afhankelijk van de werk situatie) op locatie uw computers stofvrij maken, de koeling checken en indien nodig te vervangen.

Ook de updates en beveiliging van software wordt optimaal gecontroleerd, zodat uw computer beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen, of ons bellen op 035-58882670 / 06-20395145

Maak een afspraak

Neem Contact Op

Wij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden:

Van Schalkwijk, network solutions
Iepstraat 15 | 3812 MX | Amersfoort 
T. 035-7676315 | M. 06-20395145
E. info@van-schalkwijk.nl

Easy Cookie Alert