Advies

De vragen waarmee opdrachtgevers Van Schalkwijk benaderen zijn zo divers als de opdrachtgevers zelf. Centraal is echter wel dat het bestaande bedrijfsnetwerk of delen daarvan niet langer voldoen. Dit kan onder andere te maken hebben met opslagcapaciteit, nieuwe functionaliteiten, beveiliging, verouderde apparatuur of het streven naar de mogelijkheid om medewerkers thuis of elders te laten werken (het nieuwe werken). Ook de vraag naar de integratie met mobile devices neemt hand over hand toe.

Bedrijfsnetwerken

Van Schalkwijk ICT-advies en eventueel ontwerp van een bedrijfsnetwerk start met vragen en luisteren. Op deze manier maaklt Van Schalkwijk inzichtelijk waaraan een bedrijfsnetwerk binnen uw organisatie moet voldoen. Wij noemen dit de functionele uitgangspunten. Deze vormen de basis voor een technisch ontwerp, netwerktekening en een bijbehorend bestek. Uiteraard geven wij ook nauwkeurig inzicht in de financiële consequenties.

Wat kan Van Schalkwijk voor u betekenen?

Opdrachtgevers kunnen een beroep doen op Van Schalkwijk voor ICT-advies en ontwerp. Wij garanderen een ICT-oplossing die naadloos aansluit op de noden en wensen van uw organisatie. Natuurlijk zijn wij daarnaast ook graag uw partner bij de bouw van uw bedrijfsnetwerk en het netwerk beheer en/of onderhoud daarvan.

Neem contact op

Neem Contact Op

Wij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden:

Van Schalkwijk, network solutions
Iepstraat 15 | 3812 MX | Amersfoort 
T. 035-7676315 | M. 06-20395145
E. info@van-schalkwijk.nl

Easy Cookie Alert